Demà, Protocol Sanitari a les Jornades de Protocol d’Empreses


La Jornada de Debats de Protocol per a Empreses que es farà demà, 15 de juliol, a 2/4 de 7 de la tarda a la seu de Gas Natural Fenosa de Barcelona (Plaça del Gas 1) ja està en marxa.
 
Per a la creació de debat, es plantejaran preguntes als ponents, com: diferencies i punts en comú entre centres sanitaris i empreses, en quines activitats s’utilitza el protocol?, de quina manera aplica el seu llenguatge Professional?, etc. Aquestes preguntes i moltes més seran resoltes per els diferents ponents de la IV Jornada de Debats de Protocol d’Empreses.
 
Dins la taula presidencial dels ponents de les Jornades de Protocol d’Empreses del proper 15 de juliol es troben dos professionals dels hospitals més representatius de Barcelona: el Doctor Sr.Jordi Vilardell Bergadà, Cap adjunt. Àrea de Comunicació i RSC Hospital Clínic de Barcelona, i la Sra. Marta Corderas Vila, Cap de la Unitat de RRII, Protocol i Imatge Corporativa de l’Hospital de Bellvitge. Tanmateix, la Sra. Marta Corderas serà l’encarregada de moderar el debat entre els ponents.
 
Per si no fos suficient, en aquesta edició de la Jornada de Debats de Protocol d’Empreses, al final de la Taula rodona de les ponències dels nostres professionals, es celebrarà un debat obert per a tots aquells que vulguin exposar el seu punt de vista o coneixements. I per a que no ens quedi la boca seca, una mica de cava.
 
La Sra. Marta Codinas Fort, Directora de Comunicació del Consorci Sanitari de Terrassa ocuparà també la taula rodona de debats de la IV Jornada. Amb aquesta professional finalitza la llista de ponents de la presidència de l’acte. 

El recull de tots els ponents escollits fa que l’acte tingui un valor excepcional.

Més informació