CONVOCATS ELS SEGONS PREMIS ACPRI


p>EL 31 DE MARÇ FINALITZA EL TERMINI PER CANDIDATURES ALS PREMIS ACPRI

L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) ha convocat la segona edició dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals. Aquests premis es divideixen en dues categories: Professional i Institucions. El termini per presentar les candidatures acaba el proper 31 de març.

Aquests premis s’organitzen amb l’objectiu de contribuir a la professionalització i al prestigi de quants, des d’àmbits diferents de la societat treballen en l’organització d’actes, contribueixen amb els seus estudis i amb l’exercici de la professió a prestigiar, al més alt nivell, la ciència del protocol i les relacions institucionals. Per aquest motiu, s’han creat dues categories: el professional i les empreses o institucions que potencien i reforcen aquesta professió.

Per presentar les candidatures, s’haurà d’omplir un formulari que es troba a http://www.acpri.cat/index.php?secc=ass_premis i enviar al correu electrònic: presidencia@acpri.cat

Joaquim Lladó, Cap de Protocol del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i, Fira de Barcelona foren els guanyadors dels Primers Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI).

Més informació a: www.acpri.cat.