Convocatòria dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2020


L’ACPRI convoca els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals, en les seves modalitats:

●                    Premi a l’Entitat Pública i/o Privada

●                    Premi a la Persona Física

●                    Premi a l’Acció Internacional

●                    Distinció a la Innovació

Si en la vostra activitat professional heu tingut relació amb persones i entitats que destaquen per la seva professionalitat, rigorositat i bona praxi,  podeu presentar-los com a candidats als Premis ACPRI. Aquests Premis no són possibles sense la col·laboració de tothom, així és que, per aquest motiu, son necessàries les vostres propostes per a les diferents categories, bé per la seva trajectòria o per alguna acció realitzada en el decurs de l’any 2019.

Com és habitual, cal utilitzar l’imprès formalitzat adjunt per presentar les candidatures. El termini de presentació acaba el diumenge 31 de maig. Seria convenient que el Jurat rebi les propostes de candidatures el més aviat possible  perquè el Jurat dels Premis les puguin valorar i facilitar, així, la seva tasca de deliberació.

Malauradament estem vivint uns moments molt difícils per a tothom i la nostra activitat diària s’ha vist afectada. Potser aquest és un bon moment per a la reflexió i per pensar en qui podrien recaure els Premis ACPRI recordant els esdeveniments de l’any 2019. Us encoratgem a participar en el reconeixement a qui fa possible que el Protocol i les Relacions Institucionals tinguin un alt nivell de qualitat al nostre país i que ens feu arribar els formularis corresponents amb les propostes de les vostres candidatures a premis.acpri@gmail.com.

Podeu descarregar el formulari de propostes fent click en aquest enllaç: https://bit.ly/2yBeu4l