Comença la segona fase dels Premis ACPRI 2024


El passat 30 d’abril finalitzava la Primera Fase dels Premis ACPRI 2024, en la qual els professionals del sector del Protocol i les Relacions Institucionals, van poder realitzar les seves propostes. Des de l’ACPRI, volem donar el nostre agraïment a totes aquelles persones que heu participat en la primera fase.

A partir del 15 de maig de 2024, comencen les votacions de la segona fase. Us recordem que en aquesta fase només podran participar els socis de l’ACPRI, els qui hauran de triar entre els nominats a cada categoria.

Els nominats dels Premis ACPRI 2024 a persona física han estat: Pere Lluch i Perelló, Dolores del Mar Sánchez-González, Albert Maruny Gispert, Josep M. Escofet Pérez, Gisela Enseñat Canela i Joaquim Romañach Planella.

Els nominats dels Premis ACPRI 2024 a l’Entitat Pública i/o Privada han estat: el Festival de la Porta Ferrada, la PIMEC- confederació empresarial, la Revista / Premis Enderrock, el Girona FC i els Amics de les Flors de Girona.

Aquesta fase estarà oberta fins al dia 10 de juny, dia en què coneixerem les dues candidatures finalistes de cada categoria.

Podeu accedir a la votació fent clic aquí.

Comencen les votacions, socis!