Comença el XVI Congrès Internacional de Protocol, Comunicació Corporativa, Imatge Personal i Organització d’Esdeveniments


ACPRI està present com a entitat membre de l’Organització Internacional de Cerimonial i Protocol (OICP) al XVI Congres Internacional de Protocol, Comunicació Corporativa, Imatge Personal i Organització d’Esdeveniments que s’està portant a terme a la ciutat de Valladolid, organitzat per l’Escola Internacional de Protocol.

Ponències breus i concretes sobre les matèries del Congrés s’estan portant a terme aquests 3 dies de la darrera setmana de novembre. En sessions de matí.

A la tarda es fan diferents experiències on els més de 800 assistents s’han apuntat per veure "in situ" el protocol esportiu a l’Estadi de Futbol José Zorrilla; el protocol Universitari a la seu que tenen a la ciutat; el protocol al Teatre Calderon, seu del congrès, i altres experiències força interessants.

A la inauguració hi va ser present l’alcalde de Valladolid, Oscar Puente, el president de la Diputació, Jesus Julio Carnero i la presidenta de l’Associació Internacional d’Assessors d’Imatge (AICI) qui coorganitzen l’acte amb l’Escola Internacional de Protocol (EIP) comandats pel seu president, Gerardo Correas, amb un equip d’excel·lents professionals.

ACPRI hi està representada pel seu president Josep Solà acompanyat de l’Eva Serrano, responsable de relacions institucionals, de la Montserrat Ribas, secretaria i responsable de l’Atenció al Soci així com l’Esther Otero, responsable d’identitat corporativa qui està treballant colze a colze amb l’organització.
Així mateix hi ha presents una quinzena d’associats així com altres professionals dels sectors que tracten el Congrés que venen de Catalunya