Comença el 1r. fòrum de Protocol i Relacions Institucionals organitzat per ACPRI


p>Redacció . 12-03-2010 (13.45)

COMENÇA EL PRIMER FÒRUM DE PROTOCOL I RELACIONS INSTITUCIONALS D’ACPRI

Amb una xerrada a càrrec del cuiner Sergi Arola ha començat el primer Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals "Present, passat i futur" que organitzat per ACPRI s’està realitzant a Barcelona.

Més de 70 persones de l’administració pública i de l’empresa privada, tant de Catalunya com de fora, estan participant a les primeres ponències d’aquest Fòrum que han començat a 2/4 de 10 del matí d’avui divendres.

La primera de les ponències "Administració i Empresa, equilibri de poder" moderada pel president de la Escuela Internacional de Protocolo, Carlos Fuentes, ha comptat  amb la participació del director general de Contorni Caoland, David Boada, el director de comunicació corporativa d’Schneider Electric España, Francesc Corberó i del cap de relacions institucionals del Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (ACC1Ó), Ramon Pinós.

Just abans del dinar ha tingut lloc la taula rodona sobre globalització (empreses que tenen relació comercial amb altres països i cultures) moderada per l’advocat Tomàs Ragué i ha comptat amb la participació del responsable de protocol del Grup Codorníu, Josep M. Martí, i de l’exdirector general de Majorica, Carles Puig.