Cafè amb … Javier Carnicer


El dia 24 d’abril, l’endemà de la festivitat de Sant Jordi, vam tenir l’honor de rebre a Barcelona el Sr. Javier Carnicer, actual Cap de Protocol del Govern d’Aragó, amb qui diversos socis de l’ACPRI hi van compartir una fructuosa trobada de dues hores en el marc de les activitats #espaiACPRI.

Durant l’acte, que es va fer a l’Hotel Casa Fuster, una vintena de persones van tenir l’oportunitat de compartir un cafè al costat del Sr. Carnicer i poder conversar sobre diferents temes que afecten l’actualitat de la nostra professió. El protocol·lista aragonès, reconegut per la seva llarga trajectòria i originalitat en el treball, va compartir amb els presents diverses instruccions digitals per poder dissenyar i aplicar el protocol als actes.

A més de poder conèixer la seva actual funció al capdavant de l’àrea de protocol del govern aragonès, les persones congregades van tenir l’oportunitat de poder conversar sobre assumptes com el protocol que va seguir la EXPO 2008 a Saragossa, on Sr. Javier Carnicer va tenir la responsabilitat de dirigir l’equip de més de 140 protocol·listes que van treballar durant l’esdeveniment.

Finalment, a manera d’obsequi i agraïment per la seva constant labor i dedicació, el president de l’ACPRI, Sr. Josep Solà, va lliurar al Sr. Carnicer la insígnia de l’associació, representada per les dues maces, fidel reflex de la labor professional de qui dirigeix, custòdia i obre camins.