Alumnes de l’EIP col•laboren amb la Fundació Príncep de Girona al Fòrum IMPULSA


Nou alumnes de l’Escola Internacional de Protocol de Barcelona van col·laborar els passats 27 i 28 de juny, a través de pràctiques, amb la Fundació Príncep de Girona a la cerimònia de lliurament de premis de l’entitat, així com al posterior Fòrum IMPULSA, cita anual en la que la institució posa en valor la tasca realitzada al llarg de l’any en pro de l’emprenedoria juvenil.

Durant el dia 27, els alumnes d’EIP Barcelona van assistir als ponents dels Close Encounters, punt de trobada entre joves amb inquietuds i ponents de diversos àmbits, que els aconsellen en els seus projectes per a encarrilar-los de la millor manera possible, fonamentalment en la cerca de finançament. En aquesta edició, va destacar la presència del Senyor Manuel Marín, expresident del Congrés dels Diputats, que va ser assistit per l’alumna Aina Ferrer.

Posteriorment, els alumnes van tenir l’oportunitat d’ajudar en l’organització en diversos punts d’accés, entrega de material a assistents i escorta de premiats i autoritats, durant el previ i la pròpia cerimònia d’entrega de Premis de la Fundació Príncep de Girona 2014. El punt àlgid del primer dia pels voluntaris de la Fundació, va arribar quan es va realitzar la foto de família amb els nous reis, Felip VI i Letícia, així com la resta d’autoritats presents, entre els que destacaven el Molt Honorable Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, així com l’Excel·lentíssim Sr. Jorge Fernández Díaz, ministre d’Interior.

El dia 28 va ser el torn del Fòrum IMPULSA, on els alumnes van coordinar des de les 7 del matí tot allò relacionat amb el control d’accés, entrega d’acreditacions i equips de traducció, i fonamentalment assistència als ponents, a qui van rebre a l’hotel habilitat per l’organització i van gestionar la seva agenda completa, des de desplaçaments a la seu de l’esdeveniment , fins el control d’horari de diverses interactuacions amb la premsa (entrevistes, fotografies, articles, etc).

Aquesta pràctica complementa la que està realitzant l’alumna Andrea Sánchez, qui ha estat assistint a Maite Esteve, responsable de projectes  de la Fundació, des del mes de febrer i que continuarà col·laborant a l’organització fins a mitjans de juliol.

L’esdeveniment es va tancar amb el comiat de l’organització als voluntaris, on van agrair la seva implicació i proactivitat.