Alejandro Negro, nou president de l’OICP


El passat 30 d’abril, l’Organització Internacional de Cerimonial i Protocol (OICP) va celebrar una Assemblea General Extraordinària en la qual, Alejandro Negro, va ser elegit per unanimitat, president de la OICP

L’Assemblea General Extraordinària va comptar amb la participació de la gran majoria dels membres de l’OICP. Els assistents van reconèixer el valuós treball desenvolupat per Gerardo Correas, president fins a la data d’aquesta organització, projectat el bon nom i imatge de l’OICP a tot el món. El senyor Correas, va agrair amablement la col·laboració de tots durant el seu mandat. 

El nou president, Alejandro Negro, és Màster en Comunicació Institucional per la Universitat de Ciències Empresarials i Socials i té una especialització Assessoria d’Imatge i Consultoria Política per la Universitat Pontifícia de Salamanca. A més, li avalen més de 25 anys d’experiència en el camp de la comunicació, cerimonial, protocol i noves tecnologies. 

Des de l’ACPRI, ens agradaria felicitar a Gerardo Correas pels seus anys al capdavant de l’OICP, així com donar l’enhorabona a Alejandro Negro en el seu nou càrrec.

Alejandro Negro Oicp Acpri