Agustí de Uribe-Salazar guardonat amb dos premis a la trajectòria professional en Protocol i en Relacions Publiques


p>El president de l’ACCIEP, Agustí de Uribe-Salazar, ha rebut en l’espai de cinc dies dos guardons en reconeixement a una trajectòria professional de més de 50 anys.

El 21 d’octubre va rebre el Premi Nacional de Protocol i Relacions Institucionals que concedeix anualment l’ACPRI (Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals) en el marc de la Nit del Protocol. Agustí de Uribe-Salazar ha dedicat bona part de la seva trajectòria a les relacions amb les institucions públiques més rellevants, des d’organismes internacionals diversos, l’Estat, la Generalitat, diputacions provincials, ajuntaments i consells comarcals. Al mateix temps, i dins d’aquesta disciplina ha estat formador de professionals en protocol que avui ocupen llocs destacats tant en l’empresa privada com en l’administració pública.

D’altra banda el 26 d’octubre, en un acte celebrat a l’Aula Magna de la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, va rebre el Premi “Mestre de la Comunicació”, en la categoria de Relacions Públiques, que per primera vegada va atorgar la Fundació de la Publicitat, la Comunicació i el Periodisme (Fundeco), amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Professional de Publicitat i la pròpia la Facultat de Comunicació Blanquerna. Agustí de Uribe-Salazar no només ha estat guardonat per ser el pioner de les relacions públiques a Espanya, sinó pels seus valors professionals i humans, per haver compartit els seus coneixements i experiència, des de fa 44 anys, amb milers d’alumnes a universitats i escoles de negocis de diversos països d’Europa, Amèrica Llatina i Àfrica.