ACPRI convoca els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2018


p>Coincidint amb la desena edició dels PREMIS, enguany s’incorporen dues noves categories a les existents, el "Premi a l’acció Internacional" i la "Distinció a la Innovació"

La Junta de Govern de l’ACPRI reunida el mes de desembre va donar llum verda als Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2018 que s’hauran de lliurar a la NIT DE L’ACPRI 2018 prevista per al darrer trimestre de l’any.

Els Premis ACPRI es van presentar al transcurs de la primera edició de la NIT DE L’ACPRI i es van començar a lliurar un any més tard. Des d’aquella edició s’ha premiat persones físiques en reconeixement a la trajectòria viscuda així com a entitats i/o institucions que han realitzat actes on la part protocol·laria i organitzativa han tingut, i tenen, un pes destacable.

Enguany coincidint amb la desena edició i a proposta del Jurat dels Premis que creien que calia també premiar i distingir altres aspectes, s’afegeixen dues noves categories, el "Premi a l’acció internacional" i la "Distinció a la Innovació".

Ja es poden presentar les candidatures cumplimentant el model oficial i afegint la informació que pugui enaltir els nominats, fins el proper dia 31 de maig, a premis@acpri.cat

FORMULARI