ACPRI celebra la seva Trobada d’Estiu a l’Antiga Fàbrica DAMM


strong>L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals celebra la seva tradicional Trobada d’Estiu a l’Antiga Fàbrica DAMM amb socis, amics i coneguts.

Una seixantena de persones es va aplegar la tarda-vespre del 12 de juliol a l’Antiga Fàbrica DAMM de Barcelona per convertir la trobada d’estiu en una cata de cerveses i alhora poder parlar i gaudir d’una estona en companya de professionals del Protocol i de les Relacions Institucionals de Barcelona.

Carles Sitjar, Responsable Relacions Externes Comercials de DAMM, va donar la benvinguda a la Trobada i va posar de manifest la voluntat de col·laboració de manera activa de DAMM, un dels nous socis corporatius de 2018, amb l’ACPRI.

Enguany la trobada s’ha volgut obrir a amics i coneguts dels nostres sectors, a part dels propis associats, amb motiu del desè aniversari de l’Associació que va nèixer el 2007.

La Festa ha estat possible gràcies a Francesc Tous i Blai Hermoso, tots dos de Comunicació i Relacions Externes de DAMM qui s’han posat al servei de l’associació i han fet sentir als assistents com si fossin a casa seva.

Aquest espai també ha estat l’escollit pels organitzadors de la NIT de l’ACPRI per fer l’edició d’enguany que serà el proper dia 18 d’octubre amb un format novedós en relació a les anteriors edicions i on es lliuraran els desens Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals