ACPRI celebra la seva NIT amb el Lliurament dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2015


strong>Joaquin Maestre i la Fundació Esclerosi Multiple ja són Premis ACPRI des del divendres 23 d’octubre en l’acte que va tenir lloc dins la NIT ACPRI 2015 que es va celebrar al Reial Club de Polo de Barcelona.

En un ambient relaxat, el prop del centenar d’assistents van poder gaudir d’un acte que com cada any era presentat pel periodista de Televisió de Catalunya, Xavier Coral, qui va amenitzar la vetllada. Amb representació de les diferents demarcacions catalanes -on com cada any Tarragona asistía amb una nombrosa representació- també ens va acompanyar la nostra associada de Madrid qui no es va voler perdre un any més aquesta vetllada. Des d’aquí el nostre agraïment.

L’acte va començar amb la glosa dels premiats a càrrec del secretari del Jurat, el Sr. Josep Pujol, qui va destacar la figura dels dos premiats i acte seguit el president de l’Associació, Josep Solà, es va encarregar de lliurar-los al Sr. Joaquin Maestre i a la Sra. Rosa Maria Estrany, en representació de la Fundació Esclerosi Múltiple, en qualitat de presidenta.

I abans de començar al sopar es va poder escoltar en primícia "La brúixola del Cerimonial" una composició de Ball de Gegants d’evocació patumaire realitzada pel secretari de l’Associació, en Carles Cortina.

Després del sopar va tenir el tradicional sorteig d’obsequis que havien estat lliurats per empreses i institucions i es va acabar amb el lliurament dels diplomes als socis que s’han incorporat a l’Associació des de la darrera NIT, presents al sopar.

Aquest any a més es va comptar amb la presència de la soprano Àngela Lorite qui va deleitar en diversos moments de la vetllada amb la seva veu interpretant diverses peces acompanyades al piano del mestre Àlex Morandini.

També volem agrair el reportatge fotogràfic que en Miquel Gonzalez de Shooting Serveis Fotogràfics, ens va fer, com ha fet des de la primera edició immortalitzant les nostres NITS. Podeu visionar-ho a FOTOGRAFIES DE LA NIT
&nbsp