ACPRI a Esplugues Televisió


Des de finals de 2012 ACPRI participa a la televisió de Esplugues (ETV) en un programa que s’emet els dimecres al migdia, “Roda mon”, on la sòcia i membre de la junta Jacqueline Ruiz exposa cada quinze dies un tema a desenvolupar relacionat amb la professió conjuntament amb un reconegut presentador de televisió, el periodista Toni Guerrero.

Amb una durada de 30 minuts, en aquests moments és un dels espais més visitats per l’audiència de la zona.

A finals del 2012 vam fer 3 emissions: la primera fou la presentació oficial de qui érem i que fèiem, a la segona emissió es va parlar de la varietat del protocol i especialment el protocol de taula. I a la tercera i darrera emissió de l’any passat vam tenir la presencia d’un professional internacional, Jordi Abelló especialitzat a la decoració de centres i bouquets de núvia.

Aquest any 2013 l’hem començat amb la presència d’una professional del món de la moda, la Lourdes Garcia, una mestre del món de la moda amb més de 25 anys donant formació , a l’escola més antiga de formació de Catalunya i Espanya: la Llotja.

Ara properament tindrem la presència de professionals del món de la psicologia, del món de les relacions institucionals, socis i amics que proporcionaran un ampli ventall de coneixements relacionats amb la nostra professi&oacute