ACPRI, 9 anys


p>Avui, 18 d’octubre, celebrem que fa 9 anys un grup de professionals del Protocol i les Relacions Institucionals de Catalunya presentàvem un projecte amb il·lusió i que pretenia aplegar el conjunt de professionals del Protocol i de les Relacions Institucionals.

Han estat 9 anys treballant amb ganes. Han passat diverses juntes que han organitzat diferents activitats, des de Fòrums a Debats passant per Jornades. I la celebració de la NIT que intentem fer caure sempre per aquestes dates per tal de commemorar els nostres aniversaris.

Com sabeu enguany serà el divendres 21 a La Pineda-Vilaseca, organitzat pels companys de les demarcacions de Tarragona i Terres de l’Ebre.

En aquest acte també es procedirà al lliurament dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals que en aquesta vuitena edició recauen en la figura de l’Agustí de Uribe-Salazar, com a trajectòria professional, i a l’Institut Guttmann en qualitat d’Empresa/Institució, amb motiu dels actes que van realitzar per celebrar el seu 50 aniversari.

ACPRI continuarà treballant per i per al Protocol i les Relacions Institucionals, per defensar la nostra professió i per que sigui reconeguda com li pertoca.

Per molts anys!