Acord entre Schneider Electric Espanya i l´Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI)


p>El líder global en eficiència energètica recolza a l´Associació com un víncle entre les institucions i el sector privat

El passat mes de febrer a les oficines centrals de Schneider Electric España, en el districte 22@ de Barcelona, es va firmar el conveni que dona a la multinacional accés a l´ACPRI com a soci corporatiu.

Ambdues organitzacions coincidèixen en la necessitat d´estrenyer, cada cop més, les relacions entre les institucions representades a l´Associació i la mateixa Schneider Electric, així com el sector privat en general. Gràcies a aquest acord, entre la direcció general de Schneider Electric Europa a Barcelona i  L´ACPRI es  podran establir ponts de col.laboració a favor de les relacions entre ho públic i privat.

Schneider Electric com especialista global en gestió de l´energía i amb operacions en més de 100 països, ofereix solucions integrals per a diferents segments de mercat, mantenint posicions de lideratge en energía i  infraestructures, indústria, edificis i centres de dades, aixi com una forta presència en el sector residencial. Mitjançant el seu compromís d´ajudar a les persones i les organitzacions a maximitzar l´ús de l´energía de manera més segura, més fiable i més eficient; els 120.000 col.laboradors de la companyía han aconseguit un volum de negoci de més de 17.300 milions d´euros el 2007.  A Espanya, és líder del seu sector amb un volum de negoci superior a 1.150 milions d´euros, 3.800 treballadors, 9 centres de producció i un centre logístic de 33.000m2.

www.schneiderelectric.es

En la foto la Sra. Roser Gatell, presidenta de l´ACPRI, reb de mans del Sr. Francesc Corberó, director de comunicació corporativa de Schneider Electric España S.A., el libre de la història de la companyía, a l´acte de signatura de l´acord celebrat a  les oficines de la multinacional a Barcelona.