Acaba el XIV Congrès Internacional de Cerimonial i Protocol a Hondures


p>Unes conclusions a la Casa Presidencial d’Hondures tanquen la 14a. Edició del Congrés Internacional de Cerimonial i Protocol celebrat a la ciutat de Tegucigalpa a Hondures des del dia 15 d’octubre

Amb el lema “Protocol Universal: la Riquesa a la diversitat” s’han realitzat les darreres ponències i tallers d’un Congrés Internacional de Cerimonial i Protocol que ha deixat la nostra professió en un lloc molt alt i que ha demostrat a la necessitat de continuar treballant per al progrés de la nostra professió.

Grans ponències com “Repúbliques Vs. Monarquies”, ”La importància de la interculturalitat als negocis i actes oficials”, “Protocol Militar a Missions Internacionals i Interculturalitat” així com una taula rodona sobre “El protocol i el cerimonial com a element integrador de la societat” han donat pas a la clausura sobre “El nou Protocol en un món global, la irrupció del protocol com a eina de comunicació”.

El Congrés va finalitzar les jornades amb les conclusions a la mateixa Casa Presidencial, on l’Hble. President del Congrés Dr. Mauricio Oliva va fer les paraules de tancament i on va explicitar l’interès del país en crear lleis per al reconeixement del Protocol, un dels pocs països que treballen directament amb els professionals per tal que la Professió estigui al nivell que li correspon.