Loading Events

« All Events

Programa de millora del lideratge i la transformació a través de la meditació

1 octubre All day

El passat mes de gener vam poder gaudir de la xerrada de Josep M. Clopés, fundador de Executive Mediation i expert en la gestió de l’estrès en l’àmbit empresarial amb més de 30 anys d’experiència. Els assistents a la conferència, vau poder conèixer com el sector del Protocol i les Relacions Institucionals és un en els quals més situacions d’estrès s’experimenta, a causa dels alts nivells de pressió i responsabilitat als quals ens sotmetem els professionals d’aquest àmbit.

Per això, us portem aquest programa obert a tots els professionals del sector i desenvolupat per Executive Meditation, en el qual, a través de la meditació avançada i guiats per Josep M. Clopés, treballarem una sèrie d’eines que ens permetin millorar la relació amb el nostre entorn, aconseguint un estat de benestar que ens ajudi a incrementar el nostre rendiment.

La formació té com a objectius principals augmentar la creativitat, l’energia i la pau interior, així com millorar les relacions interpersonals, la salut, la memòria, la capacitat d’aprendre, la productivitat i el rendiment. A més, permet reduir l’estrès, l’insomni, l’ansietat i la depressió.

Al final del curs es farà lliurament del corresponent certificat de realització del programa formatiu.

Des de l’ACPRI hem arribat un acord amb Executive Meditation perquè les persones associades i simpatitzants de l’ACPRI puguin realitzar aquesta formació per un preu especial de 352,35€ (IVA inclòs).

Per més informació sobre el taller fes clic aqui.

El programa estava previst que es desenvolupés al maig però hem hagut de posposar-lo per a la pròxima tardor. Pròximament us donarem més informació sobre les noves dates.