19 d’octubre, NIT ACPRI 2012


El proper divendres 19 d’octubre tindrà lloc la cinquena edició de la Nit de l’ACPRI, una commemoració que no ens pot passar desapercebuda perquè suposa els primers cinc anys de la nostra associació i de l’aproximació a totes les persones que treballem en el protocol i les relacions institucionals per tot el territori del nostre país. Cinc anys treballant per la dignificació de la professió i per la cohesió de tots nosaltres per tal d’unir els esforços que ens duran al ple reconeixement social d’aquest ofici.
 
En les quatre primeres edicions Barcelona ha estat l’escenari de la trobada professional de tal manera que la Nit de l’ACPRI ja té un lloc en les agendes del protocol i de les relacions institucionals.
 
Enguany hem acceptat la proposta de la demarcació de Tarragona i de les Terres de l’Ebre per tal que siguin els amfitrions de la celebració.
 
La trobada tindrà lloc al Gran Palas Hotel de La Pineda (Vila-seca) i en ella es lliuraran els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2012.