UOC i ACPRI signen un conveni de col·laboració


El dimecres 28 de juny va tenir lloc a la seu central de la Universitat Oberta de Catalunya a Barcelona la signatura del conveni de col·laboració entre aquesta institució i la nostra Associació.

La signatura va ser a càrrec del rector de la Universitat, Josep M. Planell i el president de l’ACPRI, en Josep Solà.

 

A banda de la responsable d’Afers Exteriors i Institucionals de l’ACPRI, l’Eva Serrano, també hi van assistir en Jordi Sànchez, director dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC, i l’Elisenda Estanyol, directora acadèmica del Màster universitari de Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments de la UOC i Mercè Mas, responsable de la seu de Barcelona de la UOC .

Amb aquest Conveni ACPRI continua treballant per unir sinergies amb els diferents sectors implicats en el Protocol i les Relacions Institucionals al nostre país.

Aquest Conveni se suma amb el signat fa uns anys amb l’Escola Internacional de Protocol (EIP) amb seu a Barcelona per treballar conjuntament amb els responsables que estan formant els futurs professionals del Protocol i les Relacions Institucionals i esperem es puguin sumar altres centres universitaris oficials que ofereixen aquests estudis a Catalunya