Signatura del Conveni ACPRI amb el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya


Acord de col·laboració entre l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) i el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya
 
El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya i l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) van signar ahir un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. “La finalitat d’aquest conveni és fer activitats que puguin millorar la formació dels professionals de l’àmbit de la comunicació i desenvolupar projectes d’interès comú”, ha explicat Ton del Pozo, degà del Col·legi.

Per la seva part, Josep Solà, president de l’ACPRI ha manifestat “l’interès de signar aquest acord de col·laboració per tal d’unir sinergies i compartir el treball que serà en pro dels professionals del sector.”

Les dues Institucions representen prop de 2000 professionals a Catalunya entre els que estan representats les principals empreses i institucions, agències de publicitat i relacions públiques.

A l’acte han estat presents membres de les dues directives encapçalades pel degà del Col·legi, Ton del Pozo i el president de l’ACPRI, Josep Sol&agrave