Noves tendències en càtering per a esdeveniments


El pròxim 3 d’octubre a les 17:00h, se celebrarà un seminari virtual molt especial, liderat per Javier Tenorio, CEO de Hanami Weddings i reconegut expert en protocol social. A més, Tenorio és professor a l’Escola Internacional de Protocol (EIP) de Madrid, on ha format nombrosos professionals en aquest àmbit.

Durant el seminari, Javier Tenorio abordarà un tema d’actualitat que ha transformat el sector dels esdeveniments: les noves tendències en càtering i els canvis que aquest sector ha adoptat després de la pandèmia del Covid-19. Des de l’adaptació de formats més sostenibles fins a l’evolució de les opcions gastronòmiques, es tractaran les innovacions que han marcat un abans i un després en la manera d’organitzar esdeveniments socials i corporatius.

Aquest esdeveniment és una oportunitat única per a aquells que treballen en el món del protocol, l’organització d’esdeveniments, o qualsevol persona interessada en conèixer les últimes novetats en tendències gastronòmiques post-pandèmia.

Per inscriure’s, feu clic aquí.