ACPRI PROMOU UNA XERRADA-COL·LOQUI SOBRE EL PROTOCOL A LES DIFERENTS RELIGIONS ORGANITZAT PER L’ACPRI


strong>
El passat 16 de desembre es va dur a terme a la seu de l’ACPRI una xerrada-col·loqui sobre "El protocol en les diferents religions", a càrrec del responsable de protocol de l’Arquebisbat de Barcelona, Sr. Eduard Subirà.
 
Aquesta trobada ha permès l’aproximació al protocol eclesiàstic, la necessitat de tenir en compte les jerarquies dels diferents credos religiosos i la conveniència de consensuar el posicionament dels representants religiosos en els actes. El Sr. Subirà ens va introduir la manera d’organitzar els actes litúrgics i la col·locació de les autoritats civils en aquestes cerimònies.
 
Una qüestió que va quedar sobre la taula és la conveniència de crear una comissió específica sobre el protocol religiós que es constituirà en el supòsit que hi hagin socis i sòcies que en vulguin formar part. Per tant, aquelles persones que hi estiguin interessades, poden fer-ho mitjançant la pàgina web www.acpri.cat o bé per correu a presidencia@acpri.cat.
 
 
També s’ha posat de manifest la utilitat d’aquesta fórmula de treball amb l’aportació dels coneixements i de l’experiència dels socis i sòcies de l’ACPRI en les vessants que els són pròpies i, per tant, s’estudia la possibilitat de prosseguir amb noves xerrades-col·loqui.
 
 
 
Barcelona, 18 de desembre de 2009
&nbsp