Finestres Acadèmiques: les cerimònies d’entrega de Cartes Credencials


L’Acadèmia Internacional de Cerimonial i Protocol organitza una nova jornada de Finestres Acadèmiques sobre la diplomàcia

El dissabte, 9 de novembre a les 15:30 hores, l’Acadèmia Internacional de Cerimonial i Protocol (AICP) presentarà la segona part del cicle “Finestres Acadèmiques: L’Acadèmia oberta al Món”. Aquesta edició se centrarà en les cerimònies d’entrega de Cartes Credencials, un procés fonamental en l’àmbit de les relacions internacionals, sota el títol “Una visió diplomàtica. Part 2”.

Reconeguts acadèmics de diferents països, entre ells Espanya, Mèxic, Hondures, Panamà, el Perú i l’Equador, compartiran els seus coneixements sobre la importància d’aquest protocol en la diplomàcia moderna. Els participants inclouen figures destacades com Alfredo Martínez (Espanya), Jorge Castro-Valle (Mèxic), Manuel Inocencio Santos Jr. (Hondures), Miguel Lecaro Bárcenas (Panamà), Jorge Román Morey (Perú) i Galo Andrés Yepez Holguín (Equador).

L’esdeveniment, que es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’AICP: aicpoficial, ofereix una oportunitat única per aprofundir en l’impacte cultural i diplomàtic d’aquests actes cerimonials, que simbolitzen les relacions d’amistat i cooperació entre nacions.

Amb aquesta sessió, l’AICP reforça el seu compromís de promoure el coneixement en cerimonial i protocol com a pilars de la diplomàcia, establint ponts acadèmics entre professionals de tot el món.