Acte d’homenatge a l’Emili Farrerons, ex cap de Protocol de Fira Barcelona


Fira de Barcelona dins una trobada d’estiu amb molts companys del Protocol, les Relacions Institucionals de diferents administracions públiques així com empreses privades, va aprofitar per fer un homenatge sorpresa a l’Emili Farrerons i Pascual, qui durant molts anys ha estat el director de Relacions Institucionals, Protocol i del Gabinet de Presidència de Fira de Barcelona i que, recentment s’ha jubilat, va rebre un molt merescut homenatge el dijous 18 de juliol, al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona.

Han estat molts els actes que ha organitzat a la Fira de Barcelona, sempre amb la professionalitat i el bon tarannà que el caracteritzen, qualitats que han fet de l’Emili Farrerons un referent per a tots aquells que es dediquen al Protocol i les Relacions Institucionals.

L’Emili Farrerons va ser distingit amb el Premi ACPRI 2020 a la Trajectòria Professional, premi que ell no va dubtar ni un segon a fer-lo extensiu al seu equip perquè entenia que si es vol tenir èxit professional, cal comptar amb un bon equip i treballar plegats en la mateixa direcció. Ell era conscient que tenia aquest gran equip i que junts van poder aconseguir l’èxit en el seu treball diari. A aquest homenatge a l’Emili Farrerons es va convidar l’ACPRI i no podia faltar el seu president, acompanyat de la responsable d’Atenció al Soci.

Des de l’ACPRI volem felicitar l’Emili Farrerons i Pascual per la seva impecable trajectòria professional que l’ha portat a esdevenir una persona de referència en el món de les Relacions Institucionals i desitjar-li que gaudeixi d’aquesta nova etapa que ara inicia.

Dob5744 1