Resum Assemblea ACPRI 2023 – Girona


El dissabte 11 vam poder celebrar l’Assemblea General de l’ACPRI 2023 a Girona! Això de descentralitzar la ubicació de les Assemblees està sortint prou bé, ja que tant l’any passat (Tarragona) com aquest, han resultat dues activitats molt exitoses.

Primer ens vam trobar a l’Auditori de la Mercè a les 10:30 hores on vam gaudir d’un petit esmorzar. Així començàvem l’Assemblea amb força.

L’acte en sí va resultar molt fluïd, sempre amb molt bon ambient i amb moments de debat i conclusions que faran de l’ACPRI una associació més valuosa per al sector.

Posteriorment, ens vam dividir en dos grups per fer les visites guiades sobre la història i llegendes de la ciutat. Van acabar a la porta del restaurant la Fonda del Foment, on vam xalar d’un exquisit dinar fet amb productes de proximitat.

Des de l’ACPRI us volem agrair la participació a totes les persones que vau venir i a les que us vau excusar delegant el vot. Us animem, a tota la resta d’associats a venir a l’Assemblea de l’any que ve… i a les altres activitats que farem!

Enllaç fotografies Assemblea ACPRI 2023