L’històric cap de protocol de la Generalitat, en Carles Fabró, deixa el Palau per coordinar el Palau de Pedralbes.


Conegut com “l’home dels presidents”, el Carles Fabró canviarà de càrrec professional en acceptar portar la coordinació del Palau de Pedralbes (futura subseu del Palau de la Generalitat).

En Fabró ha acompanyat a tots els presidents de la Generalitat des de Jordi Pujol fins a Pere Aragonès, cosa que, d’entre altres tantes, va propiciar la seva nominació al Premi ACPRI a la trajectòria Professional 2010.

En el seu nou lloc de treball, en Fabró durà a terme tasques d’actualització d’equipament i habilitació de la “segona seu representativa” de la Generalitat, que es convertiran, segons la portaveu del Govern (Patrícia Plaja), en “el segon palau de la Generalitat, on el President i el conjunt del Govern podran organitzar tot tipus d’actes i trobades com es fa en el Palau de la Generalitat”.

Des de l’ACPRI volem felicitar el Carles Fabró per tota la seva amplíssima trajectòria i tot el que ha aportat a la nostra estimada professió. També li desitgem molta sort i èxit en la seva nova etapa al Palau de Pedralbes.

No ens volem oblidar tampoc de la persona que substituirà al Carles Fabró: l’Anna Teixidó! La responsable de protocol de l’Oriol Junqueras en la vicepresidència i de Pere Aragonès, que també forma part de l’ACPRI. Ens omple d’orgull veure com una integrant de l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals arriba a llocs de tanta responsabilitat i habilitat.

Molta sort, Anna! Felicitats!

Whatsapp Image 2022 02 08 At 185122

Premis ACPRI 2010, Carles Fabró i Roser Gatell a l’entrega del Premi ACPRI a Trajectòria Professional