Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

XVIII Congres Internacional de Ceremonial i Protocol

26/04/2022 / 10:00 28/04/2022 / 18:00

El 2022 té, d’entre tantes novetats, la celebració de la XVIII edició del Congrés Internacional de Protocol. Amb el lema de “més que el congrés dels esdeveniments: un retrobament dels organitzadors”, aquesta propera reunió dels professionals del nostre sector vol destacar la metodologia que es durà a terme durant els dies i les jornades del Congrés.

Les dates ja estan fixades i serà durant el 26, 27 i 28 d’abril, a la majestuosa ciutat de Granada (Espanya). Entre tots els motius pels quals es va escollir aquesta ciutat hi destaquen els de la història, la geografia del lloc, l’art, la gastronomia i el fet que Granada sigui un dels llocs més exitosos a l’hora de fer esdeveniments.

En un esdeveniment com aquest no podrien faltar les ponències! Però en aquesta ocasió, els mateixos organitzadors asseguren que “no són ponències, són propostes i solucions”. Encara no sabem qui anirà… però ben segur que seran ponents d’altíssima qualitat!

A part de les ponències de les quals hem fet esmena, també s’han organitzat diferents activitats més disteses i dinàmiques grupals per tal de fer aquesta experiència única i animar a la gent a anar-hi! Algunes d’aquestes activitats són des de degustacions de cerveses, visites guiades amb temàtiques diferents com la vida del poeta granadí Federico García Lorca o visites a l’Alhambra.