Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Nit de l’ACPRI 2022

17/11/2022 / 20:00 23:00

Quin millor lloc per celebrar la Nit del 15è. aniversari de l’Associació que al magnífic Gran Teatre del Liceu? Concretament al Saló dels Miralls: l’habitació que manté l’essència de l’antic teatre gràcies a la curosa restauració a la qual es va sotmetre.

Allà es durà a terme el lliurament dels Premis ACPRI 2022 i també s’entregaran els diplomes als nous socis. Un cop acabi l’acte més solemne, podrem gaudir d’un fantàstic sopar de peu que ens permetrà saludar-nos i conèixer-nos un mica més.

No dubteu a inscriure-us a la Nit, que se celebrarà el dijous 17 de novembre a les 20:00h!

Els preus d’assistència seran:
40€ per a socis
50€ per a acompanyants
60€ per a no socis

Aquest any ha canviat el protocol per a l’elecció dels Premis ACPRI! Aquesta edició comptarà amb la participació de tots aquells interessats a fer-ho, i sobretot, dels socis i sòcies de l’Associació.

Us presentem els guanyadors dels Premis ACPRI 2022:

PREMI ACPRI A LA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL – Sr. JAVIER CARNICER
Per la seva forma de treballar, i encarar la professió dintre del sector. Creant una marca personal amb el seu bon tarannà. Creador d’eines digitals molt originals per a l’organització d’actes. Coneixement absolut del sector, tant de les eines necessàries com dels perfils per a assolir els objectius de la institució per la qual treballa.

PREMI ACPRI A LA INSTITUCIÓ PÚBLICA / PRIVADA – AJUNTAMENT DE TORTOSA – Festa del Renaixement
Festa que se celebra a Tortosa la tercera setmana de juliol amb el subtítol de: “L’esplendor d’una ciutat del segle XVI”. La festa rememora, a partir d’una sèrie d’activitats de caràcter lúdic i cultural, el període històric del segle XVI. És considerat un dels millors festivals de recreació històrica del sud d’Europa.

PREMI ACPRI A LA PROJECCIÓ INTERNACIONAL – FESTIVAL CRUÏLLA
Festival català de música i humor tant nacional com internacional. Cada any el Festival Cruïlla posa a Barcelona al centre del panorama musical internacional acollint artistes d’alt nivell. També ofereix xous humorístics per fer el festival més amè.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Haureu de fer una transferència a ES21 0081 4128 7500 0122 4026 i enviar a tresoreria@acpri.cat el justificant de pagament.

Últim dia per a fer el pagament: dijous 10 de novembre