Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

II FORO DE INVESTIGADORES EN CEREMONIAL Y PROTOCOLO (FICYP)

21/12/2021 / 11:00 17:00

El pròxim 21 de desembre a les 11.00 hores donarà principi el II FÒRUM D’INVESTIGADORS EN CERIMONIAL I PROTOCOL (FICYP) organitzat pel Grup de Recerca INSTITUTIONAL STUDIES RESEARCH GROUP (INSTUREG) (antic Grup de Recerca Història del Pensament Jurídic-Polític | GIHPJ-P, grup consolidat de la UNED núm. 97), el Màster Universitari en Protocol, amb la col·laboració de la Societat d’Estudis Institucionals (SEEII).

En aquesta ocasió, ens acompanyarà el Dr. Julio M. Panís, Premi Extraordinari de Doctorat de la UNED, per a parlar-nos de l’experiència de fer una tesi de protocol internacional, i la Dra. Dolores de la Mar Sánchez, per a parlar-nos de la “Revista Estudios Institucionales. Revista Internacional d’Institucions, Cerimonial i Protocol”. A la seva finalització es produirà un col·loqui entre els assistents a l’auditori.

La cita tindrà lloc el dia 21 de desembre de 2021, en la Sala d’actes de les Facultats de Dret i Ciències Polítiques i Sociologia, existint una limitació d’aforament de 60 persones, per la qual cosa s’admetrà al saló per ordre d’arribada fins a completar aforament. Accés sense necessitat d’inscripció.

L’esdeveniment és semipresencial podent seguir-se per canal de la UNED. Els socis de la SEEII que desitgin accedir a través de videoconferència hauran de comunicar-ho a la seva presidenta perquè ella els faciliti el codi d’accés.

Els alumnes de doctorat de la UNED podran computar aquesta activitat per al doctorat.

T’esperem!