Assemblea General ACPRI 2022


Inscripcions al final de la notícia.

L’Assemblea General de l’ACPRI ja és aquí! Concretament, serà el 12 de març i se celebrarà al Celler Cooperatiu de Vila-Rodona (Alt Camp).

A part de l’Assemblea i tot el que comporta, hem decidit fer-la aquest any d’una manera diferent i més dinàmica: un cop l’acabem, durem a terme dues activitats obertes als acompanyants dels socis fetes per gaudir i retrobar-nos de la millor manera! Les activitats seran:

  • Visita guiada pel Celler Cooperatiu de Vila-Rodona (obra d’influència modernista d’en Cèsar Martinell) amb un tast dels millors vins de la terra.
  • CALÇOTADA! A qui no li agrada gaudir d’una calçotada amb bona companyia? Atès que el març és temps de calçots, des de l’ACPRI hem contactat amb el restaurant El Vinyet, un restaurant que es troba en mig de la Ruta del Cister. L’edifici, que té més de 100 anys d’història, va començar sent una antiga pallissa dels volts del 1900 rehabilitada, que va passar a ser una masia, fins avui dia que és un restaurant molt acollidor. El preu del dinar són 45€ per persona. El menú constarà de calçots amb salsa romesco, llonganissa amb fesols, carn de corder amb carxofes i patates al caliu, crema catalana, pa, vi i aigua.

A conseqüència de la situació pandèmica actual, el restaurant demana confirmació de tota aquella gent que estigui disposada a venir. Per aquest motiudes de l’ACPRI us demanem a totes aquelles persones que vulgueu venir, que confirmeu la vostra assistència amb un ingrés per l’import abans esmentat (45€) abans del 3 de febrer al compte de l’ACPRI (ES21 0081 4128 7500 0122 4026 BSAB ESAB). Els costos de la reserva del celler, la visita i el tast corren a compte nostre!*

Els horaris de la jornada del 12 de març seran els següents:

  • 10.15 h Arribada al Celler Cooperatiu de Vila-rodona. Recepció de participants
  • 10.30 h Inici de l’Assemblea a la Sala del Centenari
  • 11.45 h Visita guiada al Celler Cooperatiu
  • 12.30 h Tast de vins i aperitiu
  • 13.30 h Dinar de calçotada al Restaurant El Vinyet de Vila-rodona.

Com arribar a Vila-Rodona?

  • Des del nord del país (Barcelona-Girona) per l’AP2 La sortida 11 és a 5 km de Vila-rodona
  • Des de Tarragona, 31 km per l’Autovia Tarragona – Lleida / A-27
  • Des de Lleida, AP-2 i canvi a la C-51

Tenim moltes ganes de veure-us! Esperem poder reunir-nos el màxim nombre de socis i sòcies de l’ACPRI possible, no només per dur a terme qüestions i decisions importants per a l’Associació, sinó també per viure un dia ple d’alegries, retrobaments i riures, molts riures!

Inscripcions 

*La visita al celler i la degustació de vins corren a compte de l’ACPRI sempre i quan la persona que ho realitzi sigui soci o sòcia.

Celler de la Cooperativa Agrícola de Vila-rodona