NOTÍCIES ACPRI

ACPRI convoca els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2018
16 de gener de 2018

Finalitza el XVI Congres Internacional de Protocol 2017
30 de novembre de 2017

Comença el XVI Congrčs Internacional de Protocol, Comunicació Corporativa, Imatge Personal i Organització d'Esdeveniments
27 de novembre de 2017

La Nit de l’ACPRI celebra el seu 10č. aniversari premiant a Carles Cortina i la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell amb el lliurament dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2017
28 de octubre de 2017

ACPRI, 10 anys treballant pel Protocol i les Relacions Institucionals
18 de octubre de 2017

Condol victimes atacs terroristes a Catalunya
18 de agost de 2017

El conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparčncia rep la nova Junta de Govern de l’ACPRI
19 de juliol de 2017

ACPRI signa juntament amb 110 organitzacions i entitats el Pacte per a la Reforma Horaria
17 de juliol de 2017

El Jurat dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals escullen els Premis ACPRI 2017
12 de juliol de 2017

UOC i ACPRI signen un conveni de col·laboració
28 de juny de 2017

Els experts debaten sobre el futur de la comunicació corporativa, el protocol i l'organització d'esdeveniments
5 de maig de 2017

II Congres Comunicació i Seguretat en Esdeveniments a Madrid
11 de abril de 2017

Josep Solŕ, reelegit president de l'ACPRI
6 de abril de 2017

Valladolid, seu del 16č. Congrčs Internacional de Protocol
2 de febrer de 2017

ACPRI convoca Eleccions a la Junta de Govern
31 de gener de 2017

ACPRI aprova els seus nous Estatuts
12 de gener de 2017

Comunicat defunció Pere Capella
16 de novembre de 2016

Agustí de Uribe-Salazar guardonat amb dos premis a la trajectňria professional en Protocol i en Relacions Publiques
28 de octubre de 2016

El president d'ACPRI vicepresident tercer de l'OICP
26 de octubre de 2016

ACPRI, 9 anys
18 de octubre de 2016

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Següents
(Mostrant des de 1 fins a 20 de 205)
28 de octubre de 2017
La Nit de l’ACPRI celebra el seu 10č. aniversari premiant a Carles Cortina i la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell amb el lliurament dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2017
Ampliar Ampliar informació (format PDF)

La Nit de l’ACPRI celebra el seu 10č. aniversari premiant a Carles Cortina i la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell amb el lliurament dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2017
Els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2017 arriben així a la seva novena edició.
 
L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) va celebrar el 27 d’octubre la X Nit ACPRI a l’hotel Crowne Plaza Barcelona on fa 10 anys, ja es va celebrar la primera edició.
 
Josep Solà, president de l’ACPRI, va lliurar el novens Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals, uns guardons que van néixer per fer públic el reconeixement a les persones i a les institucions que treballen en aquest àmbit i que per mèrits propis s’han convertit en un model a seguir.
 
Carles Cortina ha estat guardonat amb el premi a la persona física, per la seva trajectòria professional, pel seu recorregut i aportacions al món del protocol i relacions institucionals al llarg dels anys i a través de diverses entitats i institucions en les quals ha col·laborat durant la seva vida laboral.
 
La Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell va ser guardonat, en la categoria d’Entitat Pública o Privada, per la seva organització impecable que ha fet que arribés ja a la seva 50 edició, convertint-se en tot un símbol que marca el tret de sortida de l’estiu a la Costa Brava.
 
En el seu parlament, el president de l’ACPRI va agrair la tasca de les persones que han treballat per fer crèixer l’Associació, en especial qui fou la primera presidenta, la Roser Gatell, i va esmentar una a una totes les persones que han treballat en les diferents Juntes de Govern, així com esment a les persones que han possibilitat que any rera any la NIT DE L’ACPRI sigui el referent de la professió.
 
El president de l’ACPRI també va fer esment també als deu anys del naixement de l’Associació fent èmfasi en que aquesta NIT era l’inici dels actes del desè aniversari que acabaran la NIT de 2018 amb el lliurament dels desens Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals.
 
Aquest sopar anual, commemoratiu de la constitució i presentació de l’Associació, és una oportunitat per renovar el compromís amb les idees i els objectius dels professionals del Protocol i les Relacions Institucionals. Enguany, ha aplegat a prop d’un centenar d’assistents, amb representació de les diferents demarcacions, on Tarragona assistia amb una nombrosa representació.
 
El sopar va finalitzar amb el lliurament dels diplomes als socis que s’han incorporat a l’Associació des de la darrera Nit de l’ACPRI i que eren presents al sopar.


GALERIA FOTOGRÀFICA NIT I LLIURAMENT PREMIS
En compliment amb la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació, et recordemo que al navegar per aquest lloc estas acceptant l'ús de cookies propies i alienes. Accepto + info