NOTÍCIES ACPRI

AGBAR S'INCORPORA COM A SOCI CORPORATIU A ACPRI
7 de febrer de 2018

ACPRI convoca els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2018
16 de gener de 2018

Finalitza el XVI Congres Internacional de Protocol 2017
30 de novembre de 2017

Comença el XVI Congrčs Internacional de Protocol, Comunicació Corporativa, Imatge Personal i Organització d'Esdeveniments
27 de novembre de 2017

La Nit de l’ACPRI celebra el seu 10č. aniversari premiant a Carles Cortina i la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell amb el lliurament dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2017
28 de octubre de 2017

ACPRI, 10 anys treballant pel Protocol i les Relacions Institucionals
18 de octubre de 2017

Condol victimes atacs terroristes a Catalunya
18 de agost de 2017

El conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparčncia rep la nova Junta de Govern de l’ACPRI
19 de juliol de 2017

ACPRI signa juntament amb 110 organitzacions i entitats el Pacte per a la Reforma Horaria
17 de juliol de 2017

El Jurat dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals escullen els Premis ACPRI 2017
12 de juliol de 2017

UOC i ACPRI signen un conveni de col·laboració
28 de juny de 2017

Els experts debaten sobre el futur de la comunicació corporativa, el protocol i l'organització d'esdeveniments
5 de maig de 2017

II Congres Comunicació i Seguretat en Esdeveniments a Madrid
11 de abril de 2017

Josep Solŕ, reelegit president de l'ACPRI
6 de abril de 2017

Valladolid, seu del 16č. Congrčs Internacional de Protocol
2 de febrer de 2017

ACPRI convoca Eleccions a la Junta de Govern
31 de gener de 2017

ACPRI aprova els seus nous Estatuts
12 de gener de 2017

Comunicat defunció Pere Capella
16 de novembre de 2016

Agustí de Uribe-Salazar guardonat amb dos premis a la trajectňria professional en Protocol i en Relacions Publiques
28 de octubre de 2016

El president d'ACPRI vicepresident tercer de l'OICP
26 de octubre de 2016

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Següents
(Mostrant des de 1 fins a 20 de 206)
12 de juliol de 2017
El Jurat dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals escullen els Premis ACPRI 2017

El Jurat dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals escullen els Premis ACPRI 2017
Els guardons seran lliurats al transcurs de la desena edició de la NIT ACPRI que enguany torna a la ciutat de Barcelona.
 
El dimarts 11 de juliol, el Jurat dels Premis ACPRI format per professionals del món del Protocol i de les Relacions Institucionals es va reunir per atorgar els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals que arriben a la seva novena edició.
 
Valorades les diferents propostes fetes arribar a títol individual es va acordar qui serien els mereixedors d’optar a aquesta distinció aquest 2017 en les dues categories que hi ha: a persona física i a institució pública o privada.Premi a la categoria d’Entitat Pública i/o Privada per organitzar un esdeveniment fora del que és habitual a on tingui una especial significació, les relacions institucionals i el protocol o be l’organització del mateix acte amb les variacions o millores que convinguin en benefici de l’acte i del impacte o ressò que tingui per la societat.El Jurat ha resolt atorgar el Premi ACPRI 2017 a la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell.

Amb motiu de la celebració del seu 50è. aniversari, convertint-se en tot un símbol que marca el tret de sortida de l’estiu a la Costa Brava.

No sent tan sols una iniciativa cultural de Catalunya, sinó que s’ha transformat en un fenomen de masses que aplega a prop de 30.000 persones al concert i nombroses autoritats i convidats a la tradicional recepció prèvia.Premi a la persona física per la seva trajectòria professional en el transcurs la seva vida laboral.

En aquest sentit el Jurat ha resolt atorgar el Premi ACPRI 2017 a l’Il·lm. Sr. Carles Cortina Riu.
Carles Cortina Riu té el Grau en Protocol i Organització d’Esdeveniments per la Universidad Camilo José Cela; Màster en Protocol i Cerimonial per la Universidad CEU – San Pablo de Madrid; Màster Universitari en Direcció d’Actes Corporatius i Institucionals per l’Instituto Superior de Protocolo y Eventos; Màster en Direcció de Protocol, Producció, Organització i Disseny d’Esdeveniments per la UCJC; doctorand en Publicitat i Relacions Públiques per la UCJC i llegint la tesi doctoral el 7 de setembre d’enguany.
Ha estat cap de Relacions Institucionals de Carbones Pedraforca, S.A.; cap de Protocol dels Ajuntaments de Berga, Avià, Olvan, Saldes i Castellar del Riu; cap de Protocol del Consell Comarcal del Berguedà. A l’Ajuntament de Saldes, també ha estat regidor de Relacions Institucionals de 1995-2003, i de 1999 2n Tinent d’Alcalde de 1995 a 2003.
Ha estat membre del Consell de l’Organización de Consumidores y Usuarios (OCU) i, actualment, és cavaller de l’Orde Eqüestre del Sant Sepulcre de Jerusalem, canonge honorari de la Col·legiata del Sant Sepulcre de Calatayud i Comte Palatí Pontifici del Sacra Palau de Sant Joan del Laterà de Roma. Així com, el setembre, serà investit cavaller del Sacre i Militar Orde Constantinià de Sant Jordi.
Carles Cortina va obtenir el Premio Nacional de Ceremonial y Protocolo “Marqués de Mondéjar” i fou distingit amb la Creu Oficial de l’Orde al Mèrit Civil.
Autor de llibres de cerimonial i protocol de la Patum de Berga; d’articles de revistes internacionals de recerca sobre el protocol i redactor de diversos reglaments de protocol i cerimonial. Professor de protocol en diversos cursos i escoles, i col·laborador en diaris com Regió 7 i Catalunya Cristiana; emissores de ràdio com CatRàdio i televisió com el programa Divendres de TV3.


En compliment amb la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació, et recordemo que al navegar per aquest lloc estas acceptant l'ús de cookies propies i alienes. Accepto + info