SOCIS CORPORATIUS

| 1 | 2 | Següents
(Mostrant des de 1 fins a 5 de 7)

ABERTIS INFRAESTRUCTURAS, SA

ABERTIS INFRAESTRUCTURAS, SA

abertis és el grup líder internacional en la gestió d'autopistes i  infraestructures de telecomunicacions. El continuat procés d'internacionalització de les seves activitats ha permès a la companyia estar present a 10 països d'Europa i Amèrica.
abertis s'ha establert com a líder mundial al sector de la gestió d'autopistes després de la integració de nou concessionàries d'autopistes d’OHL a Brasil i altres tres a Xile. El Grup gestiona més de 7.000 quilòmetres d'autopistes al món.
abertis cotitza a la borsa espanyola i forma part del selectiu Ibex 35, així com dels índexs internacionals FTS Eurofirst 300 i Standard & Poor's Europe 350.

Telèfon: 93 230 50 00
Adreça: Avda. del Parc Logístic, 12-20 -08040 Barcelona
www.abertis.com
 

GAS NATURAL

GAS NATURAL
Gas Natural és una multinacional energètica líder en el sector del gas a Espanya i a l’Amèrica Llatina, a més de la tercera companyia del món per volum de gas transportat, i un dels principals operadors de cicle combinats del món. Centra la seva activitat en el proveïment, la distribució i la comercialització de gas natural a Espanya, Amèrica Llatina i França, supera els 11 milions de clients en tot el món i és un operador destacat en el negoci de generació i comercialització d’electricitat.
 
Els objectius marcats en l’horitzó de 2012 també inclouen posicionar-se com a líder mundial en distribució de gas, líder en eficiència en la Península Ibèrica i l’Amèrica Llatina, tercera utility de la Península Ibèrica, tercer operador mundial de GNL i tercer operador mundial de cicles combinats.
 
Persona de contacte: Josep Pujol, RR.PP. i Protocol Barcelona
Pl. del Gas, 1
08003 Barcelona
 

Fundació Bancària La Caixa

Fundació Bancària La Caixa
 

REPSOL

REPSOL
 

AGBAR

AGBAR
 

| 1 | 2 | Següents
(Mostrant des de 1 fins a 5 de 7)

En compliment amb la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació, et recordemo que al navegar per aquest lloc estas acceptant l'ús de cookies propies i alienes. Accepto + info