FÒRUM ACPRI

3r Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals2n Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals

3r Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals

Descarregar PDF informatiu

Enguany arribem a la tercera edició del Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals. I ho fem convençuts que ha de ser l’any de la confirmació del projecte, però també, i sobretot, l’any decisiu per encarar el futur amb il·lusió i optimisme. Són anys difícils per a tots, per a administracions públiques i per a empreses privades, però els que creiem en la feina del professional del Protocol i les Relacions Institucionals, veiem en el nostre ofici més necessari que mai. Ja en el present, però encara més en el futur, la nostra professió serà valorada pel que sigui capaç d’aportar a l’empresa, en termes de valor afegit, i per la capacitat de transmetre l’esperit democràtic i la responsabilitat que ha de guiar la tasca de les administracions. És, però, el nostre deure, saber adaptar-nos a les noves circumstàncies, fer de la nostra feina una disciplina eficient, d’acord amb el context sòcio-econòmic actual.

És per això que en aquesta tercera edició del Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals centrem l’atenció en l’esfera instrumental. Coneixerem les eines que, molts cops sense saber-ho, ja tenim a l’abast. La tecnologia que sens dubte serà la gran protagonista de les relacions socials i laborals del futur, com ja ho son en bona mida del present.

Darrerament es parla de canvi de model productiu, de fer més amb menys, d’aprofitar cada recurs, cada minut del nostre temps. En definitiva es parla d’eficiència i optimització com a base laboral del nostre futur. I davant d’aquesta realitat, el nostre ofici hi té molt a aprendre, per poder tenir molt a dir. Eines, maneres de ser i de fer, que ens ajudaran a adquirir noves perspectives. Un any més, ens hem fixat l’horitzó de conquerir el demà canviant el present.

“Eines per a l'eficiència"

QUOTES D'INSCRIPCIÓ

El preu de la inscripció serà:
-
 Soci ACPRI / AEP: 45€ / 25€ (1sessió)
-  Estudiants*: 45€ / 25€ (1sessió)
-  General: 60€ / 35€ (1sessió)

*Prèvia acreditació de la seva condició d'estudiant  

INSCRIU-TE AL FÒRUM (CLICA AQUI)


 

En compliment amb la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació, et recordemo que al navegar per aquest lloc estas acceptant l'ús de cookies propies i alienes. Accepto + info