ASSOCIAR-SE

Benvolguts/es,

 
En cas d’estar interessat/da en pertànyer a l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) cal que complimenteu el formulari adjunt, -tenint cura d´omplir tots els camps obligatoris- i cliqueu en el botó Processar alta per tal de fer efectiva la vostra petició.

 
Un cop valorada la vostra idoneïtat, rebreu una comunicació per correu electrònic en la qual us farem saber l’estat de la vostra petició. En cas que la vostra sol·licitud sigui acceptada, procedirem a donar-vos d’alta en l’associació i a fer efectiu el cobrament de la quota anyal de soci/a per mitjà de domiciliació bancària en el compte corrent que ens heu facilitat. El cobrament es farà efectiu en el termini màxim de dos setmanes a partir de la comunicació d’alta.

 
La quota d’associat/da es anyal i l’import de la mateixa es de 65€ per els socis/es professionals i 45€ pels estudiants.

 
Gràcies per la confiança que dipositeu en la nostra associació i benvinguts/des!!.Dades personalsNom *
Cognoms *
DNI *
Data de naixement * (format YYYY-MM-DD)
Email *
Si us plau, feu constar només una adreça de correu electrònic
Càrrec
Empresa
Adreça *
Codi postal *
Població *
Província
Telèfon de contacte *
Tipus d'afiliament sol·licitat
Currículum
Titulació o mèrits


Dades bancàriesNúmero de compte bancari* - - -
Nom del titular del compte bancari*
Autoritzo a ACPRI a realitzar el cobrament de la quota de soci/a

* Els camps marcats amb * son obligatoris
En compliment amb la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació, et recordemo que al navegar per aquest lloc estas acceptant l'ús de cookies propies i alienes. Accepto + info