El perquè

El protocol no és una invenció moderna però sí que ha sofert una important evolució i actualització en els darrers anys, on es reflecteix la generalització de la vida pública i la gran participació de l'empresa privada en les activitats socials.

Paral·lelament a aquesta  evolució social s'ha reconegut la necessitat de la nostra professió, encara que no al cent per cent, ja que l'Administració no s'ha regulat amb un títol universitari específic, com si es troba en d'altres països europeus.

L'Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) neix com a punt de trobada i de debat d'experiències i de criteris a seguir, per tal de minimitzar les carències amb què ens trobem dia a dia els professionals del protocol i les relacions institucionals en l'organització d'actes. Vol ser una veu comuna per a defensar els nostres interessos i per a dignificar la nostra professió.

En compliment amb la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació, et recordemo que al navegar per aquest lloc estas acceptant l'ús de cookies propies i alienes. Accepto + info